Initiatiefnemers RijschoolVacatures.nl

RijschoolVacatures.nl is een initiatief van Bijscholing-Rijinstructeur.nl en RijschoolMedia2GO. Twee bedrijven met een groot netwerk en ruime ervaring binnen de rijschoolbranche. Ons belang is om rijscholen te helpen groeien, in de breedste zin van het woord.

Afnemers worden kieskeuriger en rijscholen moeten steeds vaker voldoen aan de hogere eisen van leerlingen en hun ouders. Daarom gaan binnen de rijschoolbranche de ontwikkelingen in een razend tempo. Want steeds meer rijschoolondernemers zijn op zoek naar rijinstructeurs die kwaliteit en service voorop stellen. Daarnaast kiezen steeds meer starters en zelfstandige rijschoolhouders voor zekerheid en betrouwbaarheid in de vorm van loondienstverband of franchise.

Missie en visie RijschoolVacatures.nl

Wij hebben de handen ineen geslagen om zowel rijschoolondernemers als rijinstructeurs te helpen aan meer werk. Wij beschikken over de meest actuele rijschoolvacatures en het meest uitgebreide CV-database, allemaal onder één dak. Toch gaan wij nog een stapje verder.

Onze missie is om gevestigde rijscholen, die kwaliteit en service voorop stellen, te helpen aan beter personeel. Beter personeel is één van de belangrijkste factoren om meer groei te kunnen realiseren. Daarbij worden starters op de arbeidsmarkt door ons uitgedaagd om te kiezen voor zekerheid, betrouwbaarheid en ervaring.

Onze visie is om rijinstructeurs en rijschoolondernemers samen te laten werken aan een betere rijschoolbranche. We willen rijschoolondernemers en rijinstructeurs zo verbinden met elkaar waardoor synergie ontstaat. Want wij willen bijdragen aan een resultaatverbeterende samenwerking binnen de rijschoolbranche,